Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Så står vi hos Tømrerfirmaet Qvadrat ApS klar til at hjælpe dig med en renovering eller udskiftning af vinduer. Vi er et kompetent firma med stor erfaring på området, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave.

Vi servicere typisk kunder i og omkring Bindslev, Hjørring, Frederikshavn og Nordjylland, men står til rådighed i hele landet.

Vi er et professionelt tømrerfirma, som gennem årene har løst mange forskellige opgaver hos tilfredse kunder. Derfor er vi i stand til at foretage montering og udskiftning af alle typer af vinduer og døre. Uanset om der er tale om store glaspartier, butiksfacader eller energivinduer, så kan du altså med fordel kontakte os for professionel hjælp.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det er svært at give en nøjagtig pris på, hvad udskiftning af vinduer koster, idet vores priser varierer fra opgave til opgave. Prisen afhænger blandt andet af, hvilken type vinduer er er tale om samt antallet. Ved montering af flere nye vinduer sammensætter vi dog altid et godt og attraktivt tilbud til dig.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du blandt andet få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, samt hvad der skal til for, at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du nogle særlige vinduer efter mål, så klarer vi også gerne dette. Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om dine muligheder.