Trænger dine vinduer til en kærlig hånd? Så står vi hos Tømrerfirmaet Qvadrat ApS klar til at hjælpe dig med en renovering eller udskiftning af vinduer. Vi er et kompetent firma med stor erfaring på området, hvilket gør os i stand til at varetage enhver opgave.

Udskiftning af vinduer i Hjørring, Aalborg, Tversted og Skagen

Har du gamle utætte vinduer, som trænger til en kærlig hånd? Så er vi hos Tømrerfirmaet Qvadrat ApS klar til at hjælpe dig. Det kan også være at du er i gang med en renovering, så kan du med fordel skifte vinduerne samtidigt. Vi udskifter vinduer i vores nærområder som Skagen, Tversted, Hjørring og Aalborg omegn. Vi kører naturligvis også gerne udenfor for vores nærområde og hjælper dig med udskiftning af vinduer og døre. Vi arbejder altid effektivt og sørger for at dine vinduer bliver udskiftet efter alle forskrifter.

Vi kan hjælpe dig uanset om det blot er et enkelt vindue der skal udskiftes eller om du skal have monteret nye vinduer hele vejen rundt.

Montering og udskiftning af vinduer

Vi tilbyder udskiftning og montering af nye vinduer til både private og erhvervskunder. Vi samarbejder med førende leverandører af vinduer og døre i Danmark og derfor kan vi tilbyde kvalitetsvinduer til vores kunder. Vi sørger for at monteringen foregår korrekt og effektivt.

En af fordelene ved at få skiftet vinduer er energioptimering. Mange gamle vinduer kan være utætte og være skyld i et varmetab. Udskiftning af vinduer vil forbedre isoleringen og evnen til at holde varmen inde, reducere energiforbruget og spare på varmeregningen. Nye vinduer kan også øge boligens værdi. Nye vinduer kan også være med til at mindske støj udefra og forbedre dit indeklima. Moderne vinduer er mere sikre og kræver mindre vedligeholdelse. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Det kan være svært at give en nøjagtig pris på, hvad udskiftning af vinduer koster. Prisen kan variere ud fra hvilke typer vinduer du vælger, samt hvor mange det drejer sig om. Lad os høre om din opgave, så kan vi sammensætte et attraktivt tilbud med konkurrencedygtige priser til dig.

Har du vinduer i specialmål, så kan vi også klare opmåling og bestilling. Vi klar hjælpe dig med alt indenfor udskiftning og montering af vinduer og døre.

Ring til os på telefonnummer 30 98 98 04 eller send os en mail på dennis@qvadrat.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.