Drømmer du om at renovere dit hus? Så lad Tømrerfirmaet Qvadrat ApS hjælpe dig. Vi er et erfarent og kompetent firma, som kan varetage enhver opgave inden for husrenovering. Vi står til rådighed ved både simple og mere komplicerede opgaver. Vores kunder kommer primært fra Bindslev, Hjørring, Frederikshavn og Nordjylland, men vi kører gerne over hele landet.

Uanset om du drømmer om at få foretaget en totalrenovering af dit hjem eller blot en mindre ombygning, så kan vi mestre opgaven

Vi har faste og dygtige samarbejdspartnere at trække på, så vi vil gerne stå for totalentreprisen. Vi har stor erfaring med renovering af villaer, sommerhuse, etageejendomme såvel som erhvervsbyggeri. Nogle af vores primære arbejdsopgaver er:

  • Garager
  • Udvidelse af boligareal
  • ​Udestuer
  • Og meget mere.

Hvad koster renovering af hus?

Den eksakte pris på en renovering af hus afhænger af opgavens omfang. Vi står til rådighed ved både tilbygninger, ombygninger samt nybyggeri. Vores priser er altid konkurrencedygtige uanset opgaven.

Du kan derfor med fordel bruge os som din næste samarbejdspartner, så finder vi en billig pris til dig.

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med resultatet. Derfor sørger vi for at have dig med under hele forløbet, hvor du vil blive godt informeret. Vores erfaring har nemlig lært os, at dette skaber de bedste forudsætninger for tilfredse kunder. Vi overholder naturligvis altid alle aftaler og rydder op efter os selv.

Ring for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering af hus, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi hører gerne om dine ønsker, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud til dig.